İÜ-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın'dan Rektör Prof. Dr. Melih Bulu'ya ziyaret.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'yu ziyaret etti. Görüşmede iki üniversitesi arasında kurabilecek yeni iş birlikleri ile ortak projeler değerlendirildi.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'yu Güney Kampüs'te yer alan Rektörlük Binası'nda ziyaret etti. Yapılan toplantıda 2018'de kurulan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ile Boğaziçi Üniversitesi arasında kurulabilecek yeni iş birlikleri ile ortak projeler konuşuldu.

12 Şubat 2021